Blog entry by Elearning Admin

Picture of Elearning Admin
by Elearning Admin - Thursday, 19 February 2015, 11:17 AM
Anyone in the world

Ieri am primit un comentariu aici pe site:
“Vreau sa parcurg programul de 24 de zile sau orice alta metoda o pot folosi acasă.
Sunt din categoria celor care au prins engleza “din zbor”, nu am avut unde vorbi și cred ca am uitat cam tot.

Ce mă sfătuiți?”

Ce va sfatuiesc eu?

Apelati la serviciile Engleza pentru toti si veti invata engleza acasa online fara profesor pe platforma noastra de elearning.

Ce va oferim?

1. Testare gratuita pentru incadrarea la un anumit nivel.

2. Cursuri adaptate nevoilor dumneavoastra. Acestea nu sunt cursuri standard, ci ele sunt bazate pe experienta de predare de peste 12 ani la nivel de adulti. Se pune accent fix pe notiunile care sunt mai dificile, fara a merge pe o metoda scolareasca.

3. Ce cuprinde un curs? Gramatica si vocabularul aferent nivelului respectiv, teorie si practica +teste de verificare.

4. Cum este structurat?

Cursul este impartit in module. Fiecare modul cuprinde lectii, urmate de intrebari de verificare. Pasul urmator sunt exercitiile de gramatica. Inainte de exercitiile de vocabular aveti un glosar cu toate cuvintele de pe respectivul modul. La final exista testul recapitulativ inainte de testul final pentru modulul respectiv. Fiecare modul vine si cu o lectie video recapitulativa.


5. In cat timp il pot parcurge?

Si intr-o saptamana daca tu ai timp destul la dispozitie. Noi iti oferim acces la platforma de elearning 3, 6 sau 9 luni in functie de disponibilitatile tale de timp.

6. De ce sa aleg un curs online?

Nu este un curs standard! Orice curs este realizat pe baza experientei de predare adultilor in particular. Sunt cuprinse aspectele cele mai dificile, explicate pana in cel mai mic detaliu.

Primesti ecoaching gratuit! Exercitiile sunt notate de un profesor si primesti feedback pentru performanta ta. Practic in cadrul unui curs, sfaturile sunt pliate pe nivelul si performanta ta.

Ne adaptam in functie de tine! Daca performanta ta pe o anumita notiune lasa de dorit, vom suplimenta modulul cu exercitii special pentru tine!

Cat costa?

Acceseaza pagina cu descrierea cursurilor – acolo vei gasi detalii despre oferta noastra financiara.

Cum te inscrii?

Trimite-ne un mail la cursuri@meditatorengleza.com sau iar noi iti vom trimite proforma. Dupa confirmarea platii, vei primi acces pe platforma si vei invata engleza acasa online fara profesor. Daca mai ai intrebari, scrie-ne un mail sau da-ne un telefon la 0758929071.

Invata engleza online de acasa!

 

 

[ Modified: Monday, 23 February 2015, 12:05 PM ]