Blog entry by Cretu Petruta

Picture of Cretu Petruta
by Cretu Petruta - Thursday, 15 October 2015, 4:10 PM
Anyone in the world

La Engleza pentru Toți, scopul nostru principal este ca dumneavoastră să puteți învăța engleza online diferit - de aceea cursurile noastre sunt pliate pe nevoile elevilor. . Vrem ca platforma de elearning să fie cât mai eficientă cu putință, pornind de la procesul de achiziție și până la modul de lucru. Aici puteţi trece în revistă principalele noastre avantaje!

 

Conturile sunt aprobate rapid

Comanda dumneavoastră este trimisă direct către mailul nostru. Din momentul în care este confimată plata, veți avea cont și acces la curs în câteva ore. 

 

Reduceri, avantaje

Punem preț pe calitate dar nu uităm nici de valoarea financiară. Cursanții noștri au parte de reduceri și oferte suplimentare. 

Contactați-ne foarte ușor

Ne puteți suna la 0758 929 071 sau contacta pe email la cursuri@meditatorengleza.com. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Cursuri pentru orice nivel

Avem cursuri pentru engleză generală, pentru examene, pentru orice nivel. În baza cererilor dumneavoastră, putem adăuga cursuri noi pe platformă. 

Garantăm securitatea cumpărăturilor dumneavoastră

Detaliile plăţii dumneavoastră sunt transferate în mod securizat prin codare SSL şi vor fi folosite exclusiv pentru procesarea comenzii de către procesatorul de plăți. Noi nu vă reținem datele de plată.

  • Card credit: 
  • Transfer bancar