Blog utilizator: Cretu Petruta

Imaginea Cretu Petruta
de către Cretu Petruta- joi, 15 octombrie 2015, 16:10
Oricine

La Engleza pentru Toți, scopul nostru principal este ca dumneavoastră să puteți învăța engleza online diferit - de aceea cursurile noastre sunt pliate pe nevoile elevilor. . Vrem ca platforma de elearning să fie cât mai eficientă cu putință, pornind de la procesul de achiziție și până la modul de lucru. Aici puteţi trece în revistă principalele noastre avantaje!

 

Conturile sunt aprobate rapid

Comanda dumneavoastră este trimisă direct către mailul nostru. Din momentul în care este confimată plata, veți avea cont și acces la curs în câteva ore. 

 

Reduceri, avantaje

Punem preț pe calitate dar nu uităm nici de valoarea financiară. Cursanții noștri au parte de reduceri și oferte suplimentare. 

Contactați-ne foarte ușor

Ne puteți suna la 0758 929 071 sau contacta pe email la cursuri@meditatorengleza.com. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Cursuri pentru orice nivel

Avem cursuri pentru engleză generală, pentru examene, pentru orice nivel. În baza cererilor dumneavoastră, putem adăuga cursuri noi pe platformă. 

Garantăm securitatea cumpărăturilor dumneavoastră

Detaliile plăţii dumneavoastră sunt transferate în mod securizat prin codare SSL şi vor fi folosite exclusiv pentru procesarea comenzii de către procesatorul de plăți. Noi nu vă reținem datele de plată.

  • Card credit: 
  • Transfer bancar
 
Imaginea Cretu Petruta
de către Cretu Petruta- duminică, 6 septembrie 2015, 19:57
Oricine

Indiferent de tipul de examen susținut, cursurile pentru IELTS te vor pregăti pentru toate componentele examenului:

Structura cursului:

  •  Modul 1: Prezentarea examenului
  •  Modul 2: Reading (strategii de abordare pentru fiecare tip de exercitiu in parte, exercitii practice, simulare de reading pentru evaluare finala)
  •  Modul 3: Writing (General sau Academic, strategii pentru fiecare task, exemple, evaluarea simularilor de writing)
  •  Modul 4: Listening (strategii de abordare a probei, exercitii practice, simulare de listening pentru evaluarea finala)
  •  Modul 5: Speaking (strategii pentru fiecare parte a probei de vorbire, 1 sedinta pe Skype de 50 minute cu simulari de speaking pentru examen)

Ai acces timp de 3 luni pentru 119RON/General sau 129 RON/Academic

Propriul tău profesor

Feedback permanent pe Reading, Writing și Speaking

 

 

 

  Vreau IELTS General     Vreau IELTS Academic

 

 

 

 

[ Modificat: miercuri, 7 decembrie 2016, 20:22 ]